Moorgen streeft ernaar om de maatschappelijke mindset van de mensen op een positieve manier te veranderen. Met onze concepten willen wij de maatschappij een stap verder brengen, grenzen opzoeken en het positieve benutten. Met het ontwerpen voor gedragsverandering bieden wij handvatten om de consument, in tijden van veel verandering, te begrijpen en om mee te bewegen met hoe de consument zich beweegt. Wij helpen onze klanten om mee te gaan met de tijd, of zelfs voorloper van de verandering te worden. 
Een succesvol concept begint bij het inleven van de doelgroep. Het is van belang om te begrijpen wat de motivaties, weerstanden, vaardigheden, normen en waarden zijn. Voor ons vormt dit de basis van waaruit wij door middel van persona’s en customer journey’s verschillende inzichten vormen. Met deze input kunnen wij concepten ontwikkelen en een gedragsverandering te realiseren. Ons uitgangspunt hierbij is dat positieve en motiverende concepten sneller hun doel bereiken. 
Moorgen is een full-service innovatiestudio die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve strategieën en concepten. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in gedragsverandering. Wij zijn in staat om alle benodigdheden te ontwikkelen om een strategie en concept goed tot uiting te brengen. Hierbij valt te denken aan een website, applicatie, service-blueprint, campagne, event, workshop tot fysieke producten. Afhankelijk van de uitdaging zoeken wij de passende oplossing, uiteraard in goed overleg met de klant.